Feestweekend in Keerbergen!

Afgelopen weekend werd de Keerbergenaar weer verwend met tal van leuke evenementen. Zo waren heel wat KVU-leden aanwezig op de 8ste Lozenhoek Kermis om deel te nemen aan de vele activiteiten zoals ’teppeschieten’, minivoetbaltornooi en uiteraard de verschillende kermiskramen. Daarnaast werden we verwend met muziek van zowel bekende artiesten zoals Sammy Moore en Celien als lokaal talent zoals Rune en DJ Mil-i-an. Op zondag konden we de honger stillen in het ‘kermisrestaurant’ en genoten we van lekkere kipfilet met frietjes.

Ook op zondag waren we van de partij aan de Botermolen voor de ‘Aspergedag’, een op en top streekproduct. De vele aanwezigen konden er onder meer genieten van verse aspergesoep, een kookworkshop en een huifkarrit naar de ‘Dijlehoeve’. Één ding is zeker: de afwezigen hadden ongelijk!

Heb je na het lezen van dit bericht ook zin gekregen in lekkere asperges? Nog tot 25 juni 2023 kan je bij deelnemende horecazaken en aspergetelers/veldwinkels terecht voor ‘het witte goud’ en maak je bovendien kans op 1 van de 10 aspergefestivalbons t.w.v. €30 (die je opnieuw kan gebruiken in de deelnemende horecazaken en telers). De lijst van deelnemende horecazaken en telers vind je hier.

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp